Geoengineering

reptilöga97

Albert Einstein hade en teori om gravitation med två motstående komponenter redan på 1920-talet som han aldrig fick offentliggöra. Miles Williams Mathis har genomfört det projektet 80 år senare på http://milesmathis.com/ med en uträkning om hur det subatomära siktet kan bevisas mekaniskt med spinn inbyggda i spinn. Detta fält är en del i det sammansatta kraftfält som redan fanns inbyggt i Isaac Newtons teori om gravitation för tre hundra år sedan.

Dewey B. Larson delar upp ett rörligt universum i en 3D rymd och en 3D tid som fungerar simultant i RS2 http://rs2theory.org/ liksom Walter Russell med sina böcker och figurer om materia som kontinuerligt utsätts för en process med expansion-kompression. http://www.feandft.com/

Alla dessa teorier kompletterar varandra men visar också på hur tre personer på skilda håll kommit fram till ungefär samma slutsatser.

Vårt närområde i universum ligger inte alls så långt från jorden som astronomer påstår. Alla avstånd är fel eftersom vi ser ut i rymden som genom en bakvänd kikare. Det är som skillnaden i brytningsvinkel mellan vatten och luft när man dyker ner i vattnet och tittar upp. Missen i avstånd beror på att gravitation bildar ett tätare skikt runt planeter som en lins och denna gravitationslins når en bra bit ut i rymden. Gravitation är alltså inte en attraherande kraft mellan himlakroppar utan en elektromagnetiskt baserad repellerande kraft som uppkommer på protonnivån. Lite förenklat: planeter cirkulerar runt solar eftersom universum hela tiden söker balans och allt hänger samman i en väv av frekvenser. Den närmaste stjärnan till vårt solsystem ligger därmed på några ljusmånaders avstånd.

Solars utveckling är också tvärtom mot vad som MSM framför, jämför metaller som hettas upp – först blir det rött- sedan gult för att till slut lysa vitt innan det till slut sker en förgasning/explosion i form av en supernova.

Vår sol är idag ljust gul på väg att bli vit, och denna utveckling har hitills skett stegvis och med kataklysmer som översvämningar och stora kontinentalförflyttningar som följd men vid det senaste steget i utveckling som skulle ske 2012 enligt beräkningar sedan tusentals år hände inget. Se Neal Adams film om jordens expansion https://www.youtube.com/watch?v=7kL7qDeI05U , denna process sker också i solen som alltså expanderar för att till slut förintas i en supernova om ett antal miljoner år. Hela det officiella tidsspannet är också fel eftersom vetenskapen bara räknat åt ena hållet i en tids- och utvecklingsaxel som både DB Larson och Walter Russell visar på är dubbelriktad. All utveckling sker enligt RS2 med principen ett steg framåt i rummet och ett steg tillbaka i tiden med ett inverterat värde. Russells oktavbaserade universum genomgår en kontinuerlig simultanprocess av kompression-expansion på alla plan som ger samma resultat. Vetenskapen på universitet av idag kan inte se några samband mellan mikro och makronivå eftersom de på grundnivå i teoretisk fysik håller på med virtuella partiklar och tillkrånglad teoretiserad matematik som tar det mesta av all tid. Forskare i allmänhet ägnar sej istället mera åt tillämpad applikationsforskning och affärsmässig verksamhet styrda och finansierade av multinationella företag.

Civilisationer som Maya och Tiwanaku http://www.jqjacobs.net/andes/tiwanaku.html hade enligt sina skrifter ett 260-dagars år för 18000 år sedan, nu har vi 365 dagar i det år som successivt kommer att förlängas. När solen ökar sin emission och styrkan flyttas nämligen planetsystemet längre ut i sitt vortex som det rörliga systemet roterar runt i. Kvantifierad tillväxt av solen som vid de förra katastroferna verkar nu ske mer eller mindre steglöst, då ingen förväntad stötvåg uppkom 2012.

Projektet chemtrails http://chemtrailsplanet.net/ som skapades på 1950-talet med det fysiska 3D som bas för att skydda jorden vid temperaturhöjning har många brister. Den förväntade höjningen uteblev också men man använder nu systemet till att styra världsekonomin till några besuttna oligarkers fördel.

Kabalen har kapat det system som efter 2012 skulle förminska värmeeffekten på jorden har också skapat det stora koldioxidbedrägeriet. Den ökade CO-halten är inte orsak till uppvärmning, det är ett symtom på den. Samma liga http://gulagbound.com/ ligger bakom det militärindustriella komplexet och försöker sej nu på en decimering av befolkningar med allehanda metoder förutom att släppa ut gifter från flygplan http://www.geoengineeringwatch.org/ . De förorenar vatten genom att pumpa upp i stort sett värdelös gas genom metoder som fracking. Metoden är enbart en rundgång för att kunna öka omsättning på värdelösa fiatvalutor. Gruppvaccinationer, elektromagnetisk strålning, gifter i vatten och föda skulle påtvingas folk i en ny världsordning styrd av ett fåtal. Militärdiktatur över hela västvärlden via NATO skulle spridas till övriga världsdelar. Dessa grupper hade skapat massiva skyddsutrymmen för upp till 80.000 personer under jord i väntan på en katastrof som aldrig kom och blev nu tvungna att skapa en katastrof själva. Det är en hoper hjärntvättade stackare som för sin egen skull borde upplysas om att det inte blir någon annan katastrof än den de själva skapar och hamnar i. För min del får den självutnänmda eliten gärna åka ner i sina grottor där de de kan ägna sej åt grottmålningar till fromma för framtida arkeologer. De kan ju ta med sej böcker ner. Vad som påpekas i RS2 är hur man måste förstå 3D-tid för att kunna förstå hur materia egentligen fungerar i ett rörligt universum. Mehran T Keshe http://keshefoundation.org/ har kommit långt med sin forskning om hur man styr upp föremål i hastigheter som tangerar ljushastighet i ett E/M-fält. Har man också bakgrund i Walter Russells expansion-kompression som underliggande kraft till gravitation och förstår hur Miles Mathis räknar ut partikelenergier i det subatomära fältet har man kommit en bit på vägen.

Några av Walter Russells böcker finns för nedladdning på http://www.pearltrees.com/esamawuta

2 tankar om “Geoengineering

  1. Du skriver ovan att ”Gravitation är alltså inte en attraherande kraft mellan himlakroppar utan en elektromagnetiskt baserad repellerande kraft som uppkommer på protonnivån. Lite förenklat: planeter cirkulerar runt solar eftersom universum hela tiden söker balans och allt hänger samman i en väv av frekvenser”. Detta skulle förklara Global Scaling. Se särskilt den 2-sidors introducerande PDFen som finns länkad från ”På G-kanalen behövs ingen bärvåg ”.

  2. JR skriver:

    Både RS2 och Walter Russell har gemensamt att de beskriver ett element som jobbar som broms i ett universum styrt av skalär expansion på alla nivåer. Denna skalära expansion växer från den nivå där materialisering sker, en slags kondensationsprocess, och som är gräns mot de densiteter som ligger utanför vår perception. Jag läste dokumentet och skulle tro att de kan sända just i gränsskiktet med en högfrekvent puls och är alltså medvetna om hur gravitation fungerar. Enligt RS2 sänder de i 3D-tid, Russell beskriver detta område som 1D, där expansion sker till vårt 3D. Därav namnet. Einsteins gravitationsvåg är virtuell och således en matematisk skapelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s