Playamålet – styrd juridik

Sail

Sverige saknar författningsdomstol och när landet nu i praktiken sedan länge styrs av och från en militär koalition via Nato kan det ibland bli uppenbart även för allmänheten. Domstolar riskerar att bli politiskt styrda som vid vilken diktatur som helst. I ett militärindustriellt komplex där stora narkotikapartier används som initiering till lågnivåkrig i länder som man vill kontrollera kan man använda tingsrätter som ett verktyg. Playamålet är ett typexempel på detta. En redan nedlagd korrupt myndighet, DAS i Colombia användes 2010 som verktyg av konspiratörerna i SSI, betalda vittnen från DAS ställde upp i rättegången. Man använder privatpersoner som målvakter och det största problemet är att hitta de personer som i pressen då kan tvingas att framträda som “knarkbaroner”. Folk blundar för att allt passar in i ett koncept framtaget av filmindustrins actionrullar. Men, tillbaka i verkligheten, en åklagare som så ihärdigt fortsätter med ett sådant här mål till en kostnad av +100 miljoner är antingen korkad eller köpt. En åklagare som till den grad blir “lurad” av polisens utredare borde vara en omöjlighet, varför är polisen så partisk i detta målet om inte för egen vinning? Plantering av bevis är också standard, såsom skedde i playamålet. Vill man ha ett svar finns det på den politiska nivån där politiker och jurister i en hierarki är kasperdockor åt sina uppdragsgivare inom industrin och bankerna. Den verkliga gärningsmannen till playamålets alla turer går antagligen aldrig att hitta, det hela är ett systemfel som sträcker sej långt bortom svensk polis, CIA, DEA och till kriminaliseringen av droganvändare. Alltså politiska beslut där man använder begreppet moral väldigt fritt och med egna gränser. Vill man börja på den högsta politiska nivån så ska man börja titta på bakgrunden till exempel den kriminella konstellationen Bush-Clinton-Rockefeller som definierat narkotikapolitik i USA under de senaste fyra decennierna, under den tid som “War on Drugs” pågått. Det finns och har funnits flera sådana organiserade konstellationer i modern tid med bakgrund från 1800-talets kinesiska opiumkrig. Problemet har numera utvecklats till ett direkt hot mot miljoner människor där opiater från Afghanistan sprids ut över hela världen.

Läs också om försöket av import av 4600 kg  kokain till Göteborg 2006.

2006 kokain Göteborg

SVT Play Playamålet

Clintons – Arkansas drug running

Bush&Clinton family business

Den som är intresserad av internationell kunskap i ämnet som har samband till terrorism kan gå vidare med länken Pablo Escobar – CIA Där finns också historian bakom operation Gladio som pågått i Europa sedan början av 1950-talet, i Sverige  under namnet ”Arla Gryning”. Sammandrag av FBI-avhopparen och visselblåsaren Sibel Edmonds finns i de medföljande länkarna där. Hennes nyhetskanal https://www.newsbud.com/ är en snabbt växande informationsbas idag.

En tanke på “Playamålet – styrd juridik

  1. Anders NätvÄrkselev skriver:

    Tack Jan för att Du vill, kan och vågar producera resultat, som kan vända upp och ner på den svenska modellen av korruption.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s