Make my day

th_Merkaba

Vi uppfattar bara korta partiella sekvenser av vår verklighet som byggs upp av roterande dubbeltorus. I och med att dubbeltorusen vibrerar längs med sin centrala axel ser och upplever vi ett rörligt hologram. Det som kallas för det undermedvetna är egentligen register- och minnesenheten i hjärnan kopplad till den kosmiska processorn, ett kollektivt medvetande. Den parallella inputen till denna kroppsdel är skalär och överstiger med god marginal kapaciteten hos vilket bredband som helst. Den kan också uppfatta mycket större spektra av frekvenser än till exempel ögat registrerar eller vad synintryck direkt kan memorera. Samma minnesegenskaper gäller hörseln, känseln och luktsinnet.

All propaganda går ut på att få sinnet att uppmärksamma de delar som budskapet i propagandan vill ha fram, vi har ju registrerat det någonstans och det plockas fram med den impuls som reklamen ger.

Walter Russell var samtida med Wilhelm Reich, Nikola Tesla och Albert Einstein. Man kan se på deras historia hur smidiga de var att antingen följa mainstream eller gå sin egen väg och stenhårt hävda spåren i sin respektive forskning. Alla var ju av den skola av fritänkare där man byggde forskning på en intuitiv bas som inte alltid följde i gamla spår, de hade samtidigt kontakt med varandra. Det som de hade emot sej i den framväxande fascismen var att sanningen skulle tryckas ned och man kan placera forskarna i den rangordning som ”olycka” drabbade dem: Nikola Tesla-Wilhelm Reich-Walter Russell. Tesla- mördad av nazisterna 1943, Reich, fängslad-troligtvis mördad 1957. Russell, ansedd som lite egen, svårförstådd teoretiker-tystad och censurerad sedan 1930-talet. Bara Einstein kunde fortsätta men med en reviderad agenda.

Sigmund Freud hade fått lägga grunden till sin systerson Edward Bernays arbete i globalisternas propagandamaskin, Wilhelm Reich som var generationen efter i den psykoanalytiska skolan och motståndare till fascism tystades. Albert Einstein var tvungen att humma med när den bakvända modellen på atomen presenterades för en begeistrad allmänhet förförd av en strid ström av Nobelpris. Allt var ju också officiellt för det allmännas bästa den tiden det begav sej.

I dagens mainstream kör man med köpta forskare som får komma fram i massmedia men tack vare internet så får alla som vill tillgång till också den fria forskningen i Det Korporativa Paradiset. Det är i den fria forskningen som framtiden finns, det börjar även de etablerade universiteten att börja förstå. Fram tills nu har alla riktiga uppfinningar gällande energi tagits om hand av det militärindustriella komplexet som hemlighållit framsteg under mera än 100 år. Forskare utanför det systemet har fått hålla på med skulorna och politiker måste tydligen med alla medel backa klockan till 1914. Fan tro’t att de lyckas.

http://www.be-do.com

https://hopegirl2012.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s