Törnrosa

sleeping_man

Eftersom kabalen har byggt upp sin värld helt efter ekonomiska principer och centralstyrning kommer den också att gå under när dess styrmedel fragmentiseras. Man kan se jorden som ett äpple som ruttnar, själva processen är likadan men sker olika fort i olika delar av äpplet. Därför kan man göra prognoser genom att se på en del och applicera orsak-verkan på en annan del. Själv håller jag ett getöga på Mexico sedan många år där man ser många paralleller till skandinavien. Bägge dessa områden är en nära granne till en stormakt och den lokala politiken blir därefter. I Mexico sker mycket ett par år innan saker och ting utvecklas likadant i här i norr.
Nu har ju huvuddelen av skandinavien varit ansluten till Nato-sfären under många decennier som fått dem att propagera för kalla kriget ur den syn som funnits i väst. Alla idag vet att hela upplägget är och var en konstruktion av banksters för att sälja på regeringar vapen för att ”försvara” sej mot yttre fiender.
Fienden kommer nu inte utifrån och hotar nationer utan finns hela tiden på insidan och heter girighet. Ibland tar den omvägen utåt för att få legitimitet och förökar sej då via propaganda. Hela det politiska etablerade etablissemanget, det militärindustriella komplexet och de växande parasiterande administrationerna är verkan av girighet. Vart detta troligtvis kommer att leda till finns på http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx som är en hemsida med statistik grundad på olika parametrar som visar hur världen kommer att utvecklas fram till 2025. Detta med hänsyn till befolkningsökningar och minskningar, vapenhandel och politik. Vad det kommer att leda till kan var och en se, till exempel att den skandinaviska befolkningen kommer att halveras och inkomstnivåer sänks med 50%. Än så länge är detta bara statistik grundad på uppgifter som finns just nu. Vad som inte finns med är den dynamik som faktiskt existerar i folks medvetanden om att vi har alla möjlighet att påverka vår framtid. Men då måste folk vakna upp ur den törnrosasömn som varat i mera än 40 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s