Proxydealer

20090405Opium-02

Spc. Casey Barlow, 23, of Salem, Oregon, a soldier with Company C, 2nd Battalion, 2nd Infantry Regiment squeezes an opium poppy bulb during a patrol in the village of Mazar’eh, in Maiwand district, Kandahar province, Afghanistan.

Det finns i pressen uppgifter om att läkare som skriver ut smärtstillande mediciner skapat en heroinepidemi i USA eller att beroende utvecklas från recept utskrivna av läkare i metadonprogram. Kanske sant till viss del men huvudorsaken är att det militärindustriella komplexet och Nato numera är djupt inblandat i transporter av opiater från Afghanistan till väst. Illegalt knark är världens tredje största affärsområde vad det gäller kapitalomsättning. Donald Trumps Washington DC är idag ett styre av en militärjunta och bankirer som desperat försöker behålla sin makt globalt med sina knappt 1000 baser över världen i ett läge där dollarn kör ett bottenrace. 1900-talets knarktrafik organiserades efter 1947 av CIA och pengarna tvättades från början via Vatikanens bank. Redan Lucky Luciano och senare Pablo Escobar fanns på listan som medarbetare för CIA i finansieringen av hemliga operationer i terrororganisationen Gladio- i Sverige kallat Arla Gryning. Nuförtiden möts också militärkomplexet och Big Pharma i produkterna metadon och subutex, heroinderivat i sociala program för kontrollerat beroende. Allt från början betalt av skattepengar.

Initierade lågnivåkrig i förorters knarkgäng är bra plantskola för ett riktigt krig med gott om kanonmat från dysfunktionella sociala system, det testade man redan på 1980-talet i Los Angeles. Förortsgäng av invandrade kriminellt stämplade latinos visades då ut till sina hemländer där gängbildningen accelererade till förhållanden liknande inbördeskrig. På en metadonberoende kan man ju också lätt hänga på en tröja med antingen afa eller kkk för att sedan skeppa ut vederbörande för att störa ut fredliga och folkliga demonstrationer. Eller direkt som kanonmat i något avlägset ökenområde som ingen kan uttala namnet på där dom kan peppra varandra fulla med bly antingen som moderata rebeller eller som legotrupper med något bättre betalning.

Det svenska värdlandsavtalet för Nato öppnar för en ny marknad för produkter från den afghanska svarta opiatmarknaden, idag beräknad till 6-7000 ton. Agendan körs in under en upphaussad skräck för den ryska björnen och ivrigt påhejad av gammelmedia. Tullkriminalen saknar jurisdiktion för militära transporter och man får väl knappast hjälp från Interpol som håller årliga konferenser i Karibiens kokainhubb Barranquilla i Colombia, ett på alla sätt grabbigt samkväm i en miljö av inhyrda luder, brännvin o koks. Kan vi kanske skriva upp en ny titel för försvarsministern Peter Hultquist, som proxylangare av heroin?

https://www.newsbud.com/2017/08/21/newsbud-exclusive-nato-cia-pentagon-junction-of-the-real-druglords-warlords_/

En tanke på “Proxydealer

 1. stellatormanoff skriver:

  Det fanns uttalanden av en f.d. Amerikans FN soldat som tjänstgjort i Afghanistan som bekräftar att kontroll over opiumproduktionen via FNs militärstyrkor är just vad dess närvaro i Afghanistan går ut på. Efter makten togs över från väst i landet, så har opiumproduktionen tiodubblats. Den soldaten som talade ut stämdes av amerikansk domstol för något påhittat. Så himla bekvämt för makten.

  Det fanns även en rysk dokumentär om heroinhandeln, missbruket och militärens inblandning i Afghanistan. Märkligt nog går inte att hitta den längre.

  F.d. CIA agenten M. Ruppert har också avslöjat säkerhetstjänsterna inblandning i droghandeln. De ”sopar rent” bevisen för hur konfiskerade droger hamnar tillbaka på marknaden.

  Däremot påståendet att man kan övergå från smärtstillande till heroinmissbruk vill jag nog ifrågasätta. Finns det några fall om denna övergång du känner till? Jag har haft mycket kommunikation med heroinmissbrukare och observerat hela processen av början till slutet. I nästan 99 av 100 fall är anledningen till missbruket hopplöshet och att folk bryter ihop psykiskt.

  Sedan smärtstillande som kan komma i närheten av heroin effekten är enbart morfinbaderade. De skrivs ut till enbart döende patienter som lider i fruktansvärda plågor.

  Metadonprogrammet kan man ifrågasätta, men det är en bra övergång. Den fungerar dock inte utan en kognitiv behandling jämsides.

  Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s