Domstolskorruption i Sverige och CIA – Cocaine Import Agency som gör skäl för namnet.

3usd_hillary

Underrättelsetjänster är inte längre nationsbundna utom till namnet och har kanske aldrig varit det. De jobbar i första hand för att underhålla bankirernas illusionsekonomi där de under flera år hållit en allt ihåligare USA-dollar under armarna med den verksamhet som är en av bankernas största kassakor, illegal narkotikahandel.

Denna globalt utbredda säkerhets- och underrättelsetjänst som förser bland annat NATO med information har många olika verksamheter. Där ingår infiltration där man via narkotikahandeln har kontrollen över hur terrorismen finansieras i operationer som Gladio i Europa. Givetvis finns det också inom organisationen opportunister som sett möjligheter att bli rika. De så kallade false flags i olika länder är troligtvis till 100% finansierade med narkotikapengar. En av grundarna till CIA var den förre presidenten i USA George HW Bush som sedan länge i inoficiella kretsar betraktats som världens största narkotikahandlare, alla kategorier. När man opererade i sydamerika under 1980- och 1990-talen som bekämpare av narkotikahandel, senare tillsammans med DEA (Drug Enforcement Agency) så lade man samtidigt under sej de flesta leverantörer av kokapasta, råvaran till kokain. Ett av de största kapen var Colombianen Pablo Escobars organisation då man mördade honom 1993. En stor del av kokain som då importerades till USA kom via Miami och influget via Mena, Arkansas där det förra presidentparet Clintons var inblandat. Bill Clinton var då guvernör i Arkansas men händelsevis försvann väsentliga delar av den utredningen vid bomben i Oklahoma City 1995. Efter millennieskiftet har man finslipat den sydamerikanska operationen i Mexico genom att länder idag lämnar ut sina narkotikahandlare till USA där de hamnar på DEAs specialhäkte i Chicago för att inlemmas i organisationen. Där får de känna på Escobars övertalningsmetod som gick ut på ”argenta o plomo” dvs silver eller bly som belöning. Silver om man samarbetade eller en blykula i skallen om man vägrade.

Själva handeln är internationell och kokainet har under åren hittat nya vägar till konsumenter, idag pågår också en betydande affärsrörelse i Västafrika där man via politiskt svaga regimer kan operera rätt så riskfritt. Från dessa länder sprids idag även asiatiskt heroin till väst. Det finns många system för leveranserna. I medelhavet har man sedan länge en taktik att vid större leveranser skicka ut några stora laster med flyktingar som håller tull och andra myndigheter sysselsatta. Inte heller Sverige har under årens lopp varit förskonat från CIA-operationer, år 2006 försökte man via Göteborg att föra in 4600 kg kokain via Skandiahamnen. Partiet hamnade efter en enskild insats på avvägar och till sist i Polen där det beslagtogs. En signatur för dessa ”kontrollerade” partier är att de är på över 1000 kg. I alla dessa leveranser som ingår i systemet har nyckelpersoner hos berörda myndigheter blivit neutraliserade med pengar eller andra metoder för att partiet ska passera utan problem. Dessa jättepartier används politiskt i destabiliserande syfte för att skapa lågnivåkrig bland kriminella gäng, i ovanstående fall var målet västsverige och i ett senare skede de baltiska länderna. Slutmålet var givetvis ryskt. Som i så många andra länder är narkotikarotlar relativt fristående i Sverige och är nära knutna till infiltratörsverksamhet utanför övrig polisiär verksamhet. Där frodas också opportunisterna som gärna stoppar ett par extra tusenlappar i fickan. Vid införsel av de stora parterna uppstår ett annat problem och det är hur man ska kunna förklara den rikliga förekomsten av knark förutom med den polisiära inkompetensen. Här är man tvungen att via pressens löpsedlar skapa ett begrepp som knarkkungar. Ett av de mera kända moderna fallen är Jonas Falk som från 2011 satt i svenskt häkte under fyra år för att därefter frikännas. Målet kunde öppnas i svensk domstol först efter plantering av bevis i en segelbåt i Göteborg. Komplikationerna i målet berodde inte så mycket på att det totalt saknades bevis för hans medverkan i knarkhandel utan på det faktum att svensk polis och dess narkotikarotlar är korrupta enheter som jobbar under order från till exempel CIA sedan många år. Detta gäller också den åklagare, Karin Bergstrand som drev målet. När ska svenska domstolar åter börja svensk lag och sluta följa order från olagliga underrättelseenheter? Svenska politiker och myndigheter är redan avslöjade som femtekolonnare i internationell press, ska landet också börja beskrivas som polisstat och tjänstemannadiktatur officiellt innan folk vaknar upp? Vad som behövs är en sanningskommission som kan begränsa problemet med korruption och maktmissbruk.


http://www.crimeandinvestigation.co.uk/crime-files/pablo-escobar
http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MENA/crimes_of_mena.html
http://www.serendipity.li/more/okb1.html
http://narcosphere.narconews.com/notebook/bill-conroy/2011/04/mexican-narco-trafficker-s-revelation-exposes-drug-war-s-duplicity
http://www.prisonplanet.com/articles/december2007/131207_b_cocaine.htm
http://www.spiegel.de/international/world/violence-plagues-african-hub-of-cocaine-trafficking-a-887306.html

Klicka för att komma åt 2013%20OP-SP.pdf


https://www.magasinetparagraf.se/tag/kokainmalet/

3 tankar om “Domstolskorruption i Sverige och CIA – Cocaine Import Agency som gör skäl för namnet.

 1. LegeNet skriver:

  Rorsmän och kvinnor som saknar helhetsförståelse och oftast följer minsta motståndets lag samtidigt som de lyssnar på rådgivare med liknande bristande kvalitéer eller med partiska intressen har försatt oss i en mycket farlig situation.  Mycket har antagligen skett under hot, en del av dem som har tolererat ‘outrageous conspiracy theories’ har ju blivit sprängda i luften och liknande för besväret.  ‘You are either with us or against us’, så att säga.

  Men att regeringen avtalar bort makt till institutioner bortom demokratisk kontroll såsom med säkerhetsavtalet SÖ 2008: 58 där chefen för säkerhetsavdelningen vid Försvarets materielverk (FMV) är kontakt, känns inte alls bra.  Vilka lojaliteter gäller där?  Regeringen visste naturligtvis inget, kommer vi att få höra när någon skit senare träffar den berömda fläkten.

  Och nu med värdlandsavtalet kommer det förstås att bli busenkelt att importera problem av allehanda sort, utan att polis eller tullare ges rätt att övervaka det hela.

  Den enda röda tråd jag ser i verksamheten är nog politikerna själva helt aningslösa om:  För den röda tråden tycks ju vara att dra igång ett tredje världskrig och samtidigt destabilisera Sverige.  Men alla bara följer regler, ingen fattar varför det blir som det blir.  Och de som fattar, de ses som galna.

 2. LegeNet skriver:

  Jämför destabiliseringen av forna Jugoslavien & fundera på värdlandsavtalet.  Samtidigt, i Expressen, kokas en historia med ”de tidigare” Säpo-männen Walter Kegö, Jan-Henrik Barrling och ”ett tidigare hemligstämplat Palme-spår med kopplingar till Sovjetunionen och ett utländskt narkotikanätverk”.  Med värdlandsavtalet blir det extra enkelt att skapa nya bevis, ungefär som med planteringen av bevis i en segelbåt i Göteborg i Jonas Falk fallet, fast på mycket större skala, och med mycket större insatser för oss alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s