Nygammal teknik

Den vediska skrifterna på sanskrit förklarar materia som en diffusion av energi. Energi kan här översättas med rörelse. Detta bekräftas av det senaste inom forskning som beskriver materia som elektromagnetiska vågor, alltså att tätheten eller densiteten kan mätas i frekvenser. Diffusionen börjar som gaser, för att sedan komprimeras till vätskor och till slut fast materia. Komprimeringen sker sfäriskt som en implosion och är alltså motsatsen till en expanderande sfär vars expansion sker mot åtta punkter från centralpunkten. Dessa åtta punkter är hörnen i en kub då vår perception kontinuerligt översätter den sfäriska formen till raka linjer. Frekvenserna från detta rörliga system sprids fraktalt med gyllene snittet som matematisk bas. Vad vi registrerar är gränsvärdet mellan kuben och sfären då materia hela tiden befinner sej i det yttersta läget av expansionen i denna energidiffusion. Vid vändpunkten i expansionen närmar sej materiakonstanten eller ljushastigheten c noll och tillåter då vår perception att registrera materian. Detta enligt den välkända formeln E=m x c^2.
Gränsvärdet där c=0,05 ligger just vid alfapartikeln eller heliumatomen och det är där vi alltså får vår uppfattning om materia. De övriga 95% betecknar idag det vetenskapen kallar svart materia och kan inte registreras direkt. Denna del av materia som alltså består av en vågrörelse med större c än alfapartikelns ligger då utanför perceptionen.
Rörelse i alla densiteter sker i form av roterande sfärer samtidigt med denna linjärt simultana expansion-kompressionsfas. Kompressionsfasen i sin tur är grunden till gravitation. Det är alltså en rörelse i fem dimensioner som kort och elegant beskrives av Miles Mathis i http://milesmathis.com/hidden.html .
Den vediska vetenskapen beskriver den linjära rörelsen som tamas-rajas och själva processen i den linjära tiden som Prakriti. Perceptionsgränsen vid alfapartikeln kallas för Purusha. Expansion-kompressionsprocessen bildar 9 punkter med centralpunkten i sfären. Talet 9 står också därför för hela den sammanhållande kraften i universum. Den är alltings början och allt slutar med talet 9.
9-9-9
Sri Yantra som vedisk och hinduisk symbol bygger på talet 9 som bildar 54 i 6 x 9, antalet skärningspunkter i Sri Yantra. Då den linjära rörelsen fullbordas bildar den talet 108, ett heligt tal i samma kulturer. Talet 108 beskriver kraftfältets relativa styrka linjärt när det gäller den repellerande effekten i alla gravitationsfält. Det är en synkronisering mellan tid och rum.
Därför förekommer talet också i solsystemet. Solens diameter är 108 gånger jordens. Avståndet mellan solen och jorden är 108 gånger solens diameter. Avståndet mellan jorden och månen är 108 gånger månens diameter.
Dagens officiella vetenskap forskar enbart i den fas som omfattar expansionen/explosionen, implosionsfasen har man helt enkelt suddat ut från den akademiska litteraturen och därmed också från forskarnas medvetanden. Därför verkar mycket av forskningsresultaten helt oförklarliga och matematiska singulariteter uppkommer. Alla nya fungerande energilösningar idag kommer därför från icke-akademiska institutioner. Det ovanstående förklaras också av Walter Bowman Russell i hans litteratur från tidigt 1900-tal som ligger djupt förankrad i den vediska vetenskap som i tusentals år hemlighållits. Tidigare skedde detta av vatikanens kohorter i form av jesuiters inkvisitioner, idag styrs det av ett kriminellt bankirsystem som betraktar mänskligheten som sina privata slavar. Bankirsystemen har via det politiska frimureriet de senaste 140 åren idogt förstört uppfinningar och förhindrat utvecklingen för att berika sej själva och sin babyloniska idé om sin egen förträfflighet. Med sin finansiering av meningslös forskning fungerar de som stoppklossar i utvecklingen och i sin stupida och ologiska världsuppfattning verkar de hellre köra allt över stupet än att erkänna att deras tid är ute.

Walter Bowman Russell ”The Universal One” 309-316
http://www.pearltrees.com/esamawuta/item141493701

http://www.milesmathis.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s