Paradigmskifte

Det gamla paradigmet försöker förtvivlat hålla sej kvar i något som hela tiden fragmenteras.
Heros resa som en mänsklig beskrivning för livslinjen går nu vrängd ut och in, den beskriver geometriskt en åtta när solsystemet vände 2012. Den cykeln varar under den ena halvan av 25900 år. Vi har utanför denna ytterligare en tidscykel på ca 250 miljoner år.
bluecreation
Allt det nya byggs upp underifrån, det är ju så materia bildas då det är våra medvetanden och viljor som bygger upp den kommande verkligheten.
Kombinationen Miles Williams Mathis – Walter Bowman Russell kommer nu efter mayakalenderns slut tillsammans med gammal vedisk kultur att bilda en holistisk civilisation i ny form för ekologi och den nya humanismen. Det som gäller är att kombinera det bästa ur det gamla med det bästa ur det nya.
nazca-indus
Teknokraters planerade framtid har redan passerat då den bygger på artificiellt toppstyre långt underlägsen den mänskliga skaparförmågan. Det är ju vi som skapat maskinerna, inte tvärtom.
En ny sorts Atlantis återuppstår i form av världskultur och decentraliserad ekonomi i form av BTC. Det var nog så den självutvalda ledningen för NWO hade tänkt sej Nato som vaktstyrka för som den Nordatlantiska överenskommelsen. Kanske har de fått delvis rätt under en mycket kort tidsperiod, vad som ligger och stoppar är just att det gamla maktparadigmet inte går att tillämpa längre. Det militärindustriella komplexet har degraderats till en jättelik filminspelning av en potemkinkuliss. Kriget mot terrorismen är som en sämre tecknad film. Allt gick ändå bara ut på ekonomisk vinning och inte världsherravälde rent fysiskt som ju alltid varit en utopi och vapnen har skapats för att bevara kriget, inte för att vinna det.
east-west
Vetenskapsdogmerna dör snabbt ut i upplysning på bred front, de som söker efter berömmelse slocknar fort. Alla får ju tillgång till sin egen version som de kan forma efter det som sker. Då gäller orsak och verkan istället.
Einstein-understand
Vad gäller ekonomi; den som nu skrapar ihop nya rikedomar i det gamla paradigmet ökar istället sin skuld i en skuldbaserad babylonisk ekonomi byggd på brist. Det är kunskap som blir värdefullt då allt egentligen finns i överflöd.
Mänskliga relationer; de som söndrar för att härska förlorar allt i en multipolär värld där alla betyder något. I politik är megafonernas tid över.
När illusionsjuridiken raseras heter rättssystemet Natural Law. Vi är alla skapare av vår egen framtid.
meditation2
Men det gäller alltså att kunna skilja verkligheten från illusionen.
RinglingBros

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s