Aktuell vedisk kunskap

Imhotep, pyramidbyggare i Egypten var ursprungligen en vedisk astronom och matematiker.
Pyramiderna på Giza-platån sänder ut/tar emot en signal i form av stjärnbilden Orion.
Frekvens 0,00001157 Hz dvs 1/60x60x24 Hz, den kompletta signalen bestående av tre pyramider i varandra som gör en linjär rörelse när konfigurationen passerar. Rörelsen har också en sfärisk bas i form av jordens rotation som ger denna pulserande frekvens som i den indiska figuren Sri Yantra eller Sri Chakra.

http://www.sriyantraresearch.com/Optimal/optimal_sri_yantra.htm.

Detta är signalen för urkraften; på sanskrit Tamas-rajas, det asiatiska namnet är yin-yang. Walter Bowman Russell beskriver samma rörelse i sin teori om kontinuiteten av rörelse i materia som ju egentligen är en expansion-kompression som samtidigt skapar gravitation i ett roterande vortex. Detta sker i fem dimensioner, liksom de fem kriterierna för en korrekt konfiguration i sri yantra. Kommunikationen i pyramiderna finns på subatomär nivå och är inte mätbar med våra trubbiga instrument då den ligger på medvetandenivå. Mera om samma ämne och Advaita Vedanta-filosofi, Adi Shankaracharya och kundalini av Ajit Vadakayil.

http://ajitvadakayil.blogspot.in/2013/01/advaita-vedanta-philosophy-adi.html

Ser man ännu längre bort i tid har pyramidbyggande skett under hundratusentals år och de är alla anläggningar för kommunikation och energi. När jordens ekvator och poler flyttat sej under varven runt galaxen har man med ett antal tusen års mellanrum flyttat till nya ställen utefter kraftlinjerna i jordens magnetfält.

Walter Bowman Russell

http://www.pearltrees.com/esamawuta/item141493701

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s