Ett familjeföretag

1. head-cloud

Den nya världsordningen är ett familjeföretag och en sannskyldig bedrift i att tänka stort. Under mera än tvåhundra år har bankirfamiljen Rotschild med pock och hot bildat ett jordiskt ekonomiskt imperium. Det började med slaget vid Waterloo där man kunde skuldsätta det brittiska kungahuset. Det fortsatte med omskrivning av konstitutionen i USA 1861 som då började sin bana som ett bolag, fortfarande under överhöghet från City of London, ett privat område tillhörande Rotschildimperiet i London. Det amerikanska bolaget har sedan dess bytt namn flera gånger och har idag sitt säte i Washington DC. USA och dess befolkning har också sedan dess varit livegna i det växande familjeimperiet och fört dess mera än 200 erövringskrig under den tiden. Ett annat mål i familjen uppnåddes 1948 när man bildade den egna staten Israel där man lyckats samla sina mer eller mindre ovilliga stamfränder på land stulet av den nuvarande lokalbefolkningen. Man grundade också på 1950-talet en helt egen religion kallad holokaustism som propaganda och som ett rädslobaserat övertalningsprogram. Detta skedde via familjeorganisationens egna tidningar och via uppköpt massmedia spridda över jorden. Eftersom man också kontrollerar film och underhållningsindustri idag kan man nu psykologiskt prima stora befolkningsgrupper för krig, dessa har ingen aning om vad som pågår utan betalar för underhållning. Denna propaganda kombineras med massiva försök till att sänka intelligensnivån hos befolkningar. Global avlyssning kanaliseras via Tel Aviv och i förlängningen innebär allt detta att Rotschild&Co:s största inkomstkälla och påverkansmedel är protektoratet Israel som står som en stabil garant för vapen och krig. I statsbildningen Israel kan alla kriminella medarbetare över hela världen få en skyddsidentitet och medborgarskap genom att antingen utföra politiska uppdrag i familjens tjänst eller genom att lägga upp motsvarande 1 miljon Euro idag.

Man har under årens lopp använt sej av köpta vetenskapsmän, missledda intellektuella och opportunistiska politiker. Sovjetunionen och den så kallade ryska revolutionen 1917 skapades via frimurare i Paris, en grupp i nära anslutning till familjen. Nazismen och dess moderna efterföljare i dagens miljöpolitik skulle vara en enande politik för att Europa skulle bli homogent och därmed lättstyrt. Adolf Hitler jobbade i bankirernas tjänst som därmed kunde skapa ett traumatiskt tyskt skuldsaldo som kunde användas som krigspant, denna skuld har också till stor del byggt upp staten Israel. Europas övertagande har ännu inte lyckats och man har då kört fram nästa kort i form av ett EU som med euron som ekonomiskt instrument kommer att destabilisera området. Inget av de kulturella områdena i Europa som är anslutna till unionen idag kan balansera sin ekonomi mot omvärlden utan är tvungna att lyda order från familjens köpta politruker i Bryssel. Man kan således införa ett nytt skräckvälde av sovjetisk typ i Europa. EU är nu en affärsdrivande verksamhet och många av dess medlemmar är också noterade som företag på börsen NYSE i New York. Detta gäller också många andra länder i världen som fås att skuldsätta sej i fiatvalutor i olika kombinationer. Villkoret har då varit att de har varit tvungna att bolagisera statliga verksamheter som är uppbyggda av skattebetalare. Andra metoder har varit att låta lokala folkvalda enheter som kommuner och stadsbildningar att ta räntelån som med tiden ökar exponentiellt. Alla sådana lån räknas naturligtvis som missbruk av urkund oavsett om politiker ansett sej haft rätt att göra så med hjälp av sina egna jurister. Faktum är att dessa politiker därmed har förslavat sina egna väljare då de räknas som de betalningsskyldiga om betalning uteblir. Bankernas fiatvalutor och spekulation i derivat kan nämligen med bankers nuvarande agenda köras i samma kassa och ruinerar därför fort ett lands realekonomi. Allt är uppbyggt som ett gigantiskt pyramidspel. Kriminella jurister har hjälpt politruker att skapa lagar som gör bankernas agerande lagligt så länder anslutna till valutasystemet IMF blir per automatik förslavade när ekonomisk uppgång uteblir. Med en företagsbaserad öppen bokföringsmetod måste det hela tiden ske en expansion, något som en sluten statsbaserad bokföring inte behöver. En stat kan ju inte bara expandera utan kommer att börja exploatera sina grannars ekonomi istället.

Vid införandet av holokaustismen började också en massiv religiös erövringskampanj. Katolska kyrkan infiltrerades av kriminella element via maffian i USA och man införde en egen kommersiell bank i Vatikanen http://www.deepblacklies.co.uk/operation_gladio.htm Vatikanen är centrum för det gamla romarrikets imperium som kapade kristendomen för 1700 år sedan. De flesta religioner har idag en krämarstatus som åstadkommits med samma bankers aktiva affärsverksamhet. Katolska kyrkans jesuiter står som övervakare för att allt går enligt den uppgjorda planen för en sekulärt styrd judeo-kristen världsreligion. Men att dra en parallell från bankirbaserad penningdyrkan i Israel till judendomens människorättsliga grunder är lika absurt som att sätta Ku Klux Klan som de kristnas företrädare eller Isis/Daesh och Alqaida som representanter för islam. Dessa organisationer är alla maktens instrument för att söndra och härska och penningdyrkan ligger i trakterna av satanism. Mossad verkar som en styrande enhet över de andra säkerhetstjänsterna i världen som alla i verkligheten är i bankirernas tjänst, de betalas av nationers skattebetalare enbart för att upprätthålla en politisk legitimitet.

En annan metod att skapa och upprätthålla nya maktstrukturer är de flyktingströmmar och etnisk rensning som skett över hela världen. Det hela underhålls givetvis av Rotschildkabalens olika enheter världen runt under försöken att införa en världsdiktatur.

Affärerna och metoden att bedriva världen som ett företag kommer givetvis att medföra att expansionen uteblir där atmosfären tar slut. Det enda man kan göra idag är att skicka upp inspelningsutrustning till andra planeter för att skicka bilder och storvulna planer om expansion ut i rymden. Vi har ett fysiskt hinder i form av strålning från van Allenbältet strax utanför området där atmosfären slutar, där slutar också expansionen idag.

Så länge människan är bunden till illusionen om pengars inneboende värde och fagra ord från orerande politiker så kommer människor att fortsätta att slåss mot sej själva vilket det nuvarande ekonomiska systemet givetvis utnyttjar. 99,9% av folk i utvecklade länder har sina pengar i bank och politiker har för länge sedan målat in sej i sina respektive hörn.

Om den totalitära världsordningen införs kommer man givetvis att med egna kärnvapen att bomba Israel till grus för att dölja organisationen och alla där som sitter inne med bevis. Målvakter i form av uppretade grannländer finns det gått om och sista idioten är inte född ännu. Vad som sedan kan utvecklas är en ett totalt krig över hela planeten. Själv har de styrande finansfamiljerna och deras medarbetare gjort försök att komma undan en kommande självförvållad apokalyps genom att gräva ner sej i underjordiska komplex http://nstarzone.com/CODERED.html eller som i Schweitz http://www.bakom-kulisserna.biz/news/cern-identitierat-som-cias-underjordiska-hogkvarter/ Denna charad kan fortsätta så länge människans inneboende överlevnadsförmåga inte gör sej av med denna fiktiva parasiterande ekonomi. Ekonomi i sin nuvarande form borde sedan länge ha varit i graven djupt nedgrävd i sin fiktiva och falska värdegrund.

2012 Jewish At Iraqs Destruction

https://www.rothschild.com/

2 tankar om “Ett familjeföretag

  1. Tack för kompakt syntes. Jo, nog borde penningsystemet legat i graven för länge sedan, men nu tycks väl likfärden i alla fall börjat rulla. Tänker på SvT:s benägenhet att på senare tid sända t ex dokumentären ”The Forcaster” med Martin Armstrong, liksom serien ”Mr Robot” där skuldslaveriet exponeras i klartext. Skickar länk om du eller dina läsare har lust att se den: http://www.svtplay.se/mr-robot

  2. JR skriver:

    Tack. Ett utmärkt exempel på såväl psykologisk priming som propaganda. Det är därför jag kastade ut tvn för några år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s