Defenestrering

windows_xp_and_7_broken_screen_by_cjsoosexy-d419bt6

Alan Watts har en hel del goda podcast från 2006 och framåt, bifogar ett par från 2010. Har nu åter begåvats med en PK-slinga på mitt nätverk så internet inte är vad det borde vara. Kanske var det straffet för att kalla högre bankbyråkrater och andra bedragare för psykopater och syfilitiska elitister. Då får man istället tid att kolla in sådant material som är sparat men som jag aldrig fått tid till att riktigt gå igenom. Begreppet gaslighting är väl intränat hos en del i det korrupta systemet och det går ju ut på att störa ut eller få start på hegelianska processer och trångsynthet hos fredliga och framförallt tänkande individer.

Zionisterna har infört detta på nationell nivå i mellanöstern, de har väl bråttom nu då en av de gamla Rockefellers redan för ett par decennier sedan klargjorde att för en ny världsordnings införande finns det bara ett kortare tidsfönster som fungerar. Denna gaslighting är uppbyggd på olika fronter och går till så att man infiltrerat både judeokristna och muslimska grupper som bearbetas inifrån. Det saudiska kungahuset liksom Kemal Atatürks turkiska uppror hade judisk bakgrund. Samtidigt som man använder aktiva flyktinströmmar som vapen för destabilisering av EU så inbillas folk i mellanöstern och Afrika att norra europa är ett paradis där alla får bostad och pengar så fort de visar sej vid gränsen. Som bäddat för en parallell konflikt på flera kontinenter.

Att nu i skuggorna styra Isis skulle inte möta några större hinder i skapandet av kärnvapenhotet Stor-israel som ska sträcka sej bortanför Eufrat och Tigris. Skulle Syrien falla så kommer alltså nästa steg; Iran. Sedan skulle erövrandet av de turkiska områdena i centralasien följa. Med USA och Nato som verktyg trodde man sej få till allt detta under Netanyahus regering. Därför var inte ett internationellt handelsavtal med Iran någon välkommen present för Israel. Med Putins ryska trupper i Syrien minskar också planerna för expansionen betänkligt, och nu har allt fått en rejäl slagsida.

Detta är inte judarnas egen plan, de är lika mycket offer för elitistpolitik som någon annan. Vad de haft att göra med är en anpassning till brittisk överhöghet som började redan för 200 år sedan. Vanligt folk får åter sota för sådant som de överhuvudtaget inte vill ha med att göra, det judiska folket används som en murbräcka åt brittisk nykolonialism och en kamp om ett fiktiv utopisk världsordning. Vad vi har att göra med är styrandes elitistiskt polariserade syn på mänskligheten, lika sjuk som dess skapare som också ligger bakom begreppet Darwinism och ett påstått genetiskt arv grundad på hudfärg. Hudfärg är en kemisk reaktion i huden för att skydda den vid olika grader av UV-strålning. Att tro att färgen beror på ett socialt arv är som att tro på jultomten. Det är ett geografiskt betingat arv.

DNA är inget annat än en registerenhet, likt den mänskliga hjärnan. Dessa enheter behöver något som programmerar och en mjukvara som styr dem och den mjukvaran finns i det mänskliga och kosmiska medvetandet.

Social darwinism handlar alltså inte om utveckling utan om kontroll genom att införa en agenda av konkurrens med allt och alla. Men allt i naturen samarbetar med någonting annat i en kretsgång och inte som naturen beskrivs i darwinism, med religiöst styrda dogmer och könskamp. Det religiösa har kommit i samband med eugenik där en självvald överhet ska styra, inte via naturlig utveckling mellan och inom arter utan genom eliminering. Man vill via den sociala darwinismen införa en totalitär vetenskaplig och byråkratisk diktatur som med tiden kommer att förgöra även eliten för att sedan kvävas av sina egna spyor. Det enda de psykopatiska elitisterna använder korrekt enligt Darwin är nog den ekonomiska parasitismen och det verkar som om de alltid misstolkar sina historiska annaler och sitt eget eländiga frånfälle. Det är då en himla tur att Rockefellers tidsfönster är så gott som stängt. Inte ens ett nukleärt vapen lär få upp det längre.

Alan Watts finns på http://cuttingthroughthematrix.com/


En tanke på “Defenestrering

  1. anders skriver:

    Kan se kopplingen till det Mark Passio talar om i sina podcast på siten WOEIH. Just kopplingen mellan egenintresse och social darwinism är sammanfattad här:
    http://sitsshow.blogspot.se/2013/09/disclosure-modern-society-is-satanic-in.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s