Imploderande vetenskap

fibonacci

Nedan en intervju där elektroingenjören Dan Winter kopplar samman Keshefysiken, det subatomära plasmaskiktet, gravitation och kundalini. Dan Winter har en bakgrund i NASA och det hemliga projektet Montauk. Intervjun sändes på Revolution radio, Veteranstoday.com den 26.5 2015.

Implosionen, en centripetal (inåtvänd) kraft är den del i naturen som hemlighålls av den västerländska ”moderna” vetenskapen. Det är därför vi fortfarande använder explosionsmotorer som förbrukar bränsle, trots att energi finns i naturen i obegränsade mängder. Den nuvarande vetenskapen använder alltså bara halva spektrat i form av centrifugal (utåtvänd) rörelse i naturen när man utvinner energi. (39 min)
Mike Harris och Dan Winter diskuterar bland annat hur allt detta kommer att behöva en helt ny vokabulär som visar funktionen, dagens vetenskapliga böcker saknar denna och därför verkar alla de som kan tekniken att tala i gåtor och om någon sorts upplevelseteknik. Implosion i en elektrisk miljö skulle egentligen närmast kunna kallas för ett magnetiskt undertryck.
Det som sker i vår fysiska verklighet har sitt ursprung i det subatomära skikt som Dan Winter och talar om och visar på sin hemsida http://www.fractalfield.com. Miles Mathis har sedan flera år en hållbar teori om hur detta skikt är konstruerat och Walter Bowman Russell visade redan 1926 hur övergången från detta skikt sker när materia bildas via resonans.
Allt har också ett samband till nazisternas Die Glocke och antikens Vimana som den nuvarande kabalen har gjort allt för att förstöra resterna av. I mellanösterns gamla antika artefakter finns också bevis om hur tekniken fungerar, därför förstör Isis och deras gelikar i skydd av kriget allt som de hittar av sådant. Detta på order av kabalen av bankirer som under de senaste hundra åren satsat allt på den vetenskap som vi idag har tillgång till officiellt. Mytologin i mellanösterns historia konvergerar i den hemlighållna fysiken.
I princip går det ut på att mentala processer fungerar likadant som i en Vimana som alltså är vad som kallas ett flygande tefat. Gravitationstekniken skapas av den flytande metallen kvicksilver som fås att bilda ett vortex under högt tryck omgiven av ett magnetfält. Den mänskliga motsvarande tekniken är visualisering i tallkottkörteln som skapar ett likadant resonant fält.
Allt följer det gyllene snittet och när det gäller den mänskliga hjärnan är det detta vortex som också skapar kontakten mellan individer. Det är denna empatiska process på mental nivå som kabalen försöker förhindra bildningen av. Detta sker genom krig, false flags, propaganda, chemtrails, tillsatser i föda med mera.
Kontakten med allt i universum finns alltså i implosionens rörelse i olika former. Från den minsta väteatom i elektronmikroskopet till nebulosan som vi kan se i ett teleskop. 30 minuter in talar Dan Winter om harmonisk inklusivitet som alltså är denna harmoni, en resonans med allt. Detta är redan en etablerad vetenskap, Implosion Science, som man givetvis försöker hemlighålla så länge det går. Big pharma ska först kränga av sina mediciner, vapenfabriker sin prylar, kemisk industri sina gifter och banker sina pengar.
Det som kanske är den viktigaste kunskapen här är att när implosionens torus på det mentala planet skapar den empatiska kontakten mellan människor så är det också denna effekt som manifesterar vår verklighet.

http://www.fractalfield.com/
http://www.goldenmean.info/goldenproof/
http://milesmathis.com/
http://www.keshefoundation.org/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s