Nationen

C6_Inscribed_in_a_Circle_240px

Figuren ovan visar hur kolatomen skapas ur en sfärisk radiell expansion. En enkel process som sker kontinuerligt i naturen men som senare utvecklas till en mera komplicerad struktur som ett mineralbränsle, växtfiber eller en diamant. Vad naturen visar är att allt har en ytterst exakt form från början men det är de yttre omständigheterna som bestämmer den fortsatta utvecklingen.

Samma villkor gäller i ett samhälle. Man får det samhälle som man gör det till. Det kan bli ett exkluderande som dagens Sverige där alla tittar under mjugg med misstänksamhet i blicken.

Allt detta väl underhållet av statsmakten som styrs av multinationella företag. Politiker är en grupp opportunister som lärt sej en vokabulär för att förtjäna ett uppehälle. De stöds av stora grupper av tjänstemän på alla nivåer som likadant försöker hålla huvudet ovanför ytan. Det är bara svansföringen som skiljer. Tillsammans försöker de ändå att få ihop det pussel som ett modernt samhälle består av. Frågan är hur många de kan eller ska bli för att inte parasitera på de övriga som ska få ihop det hela. Alla som producerar varor och tjänster som i förhållande till omvärlden ska kunna försörja denna växande grupp. Samtidigt som världen tränger på, detta på grund av till exempel den multinationella krigsindustrin som till syvende och sidst är den mekanism som förser EU med flyktingströmmar som också tär på de gemensamma tillgångarna. En beklämmmande verksamhet från pressen spär på med massiv propaganda och säkerhetstjänster världen över verkar bekämpa sin egen svans av självmordsbombare och terrorister. Bifogat en pdf från GCHQ om JTRIG, britternas infiltrationsverktyg på internet.  2011 JTRIG behavioural-science-support-effects

Massmedia är styrt av samma multinationella företag som ovan så alternativmedia är en bättre källa närmare en högst variabel sanning. Inte att undra på att folk hellre då läser Z-pressens ytterlighetspropaganda som är vinklad 180 grader åt andra hållet. Det ovanstående bygger upp ett exkluderande samhälle, grundat på hur folk subjektivt uppfattar sin omvärld. Inte mycket har ändå defacto förändrats på de senaste 25 åren förutom tonen på pressens ledare, storleken på tv-skärmen och antalet funktioner i telefonen. Förutom dem som hamnat i politiska slavkontrakt i form av Fas3 äter vi samma mat, bor i ungefär likadana hus, ser samma skräp på tv och besiktigar bilen varje år.

Välståndet i Sverige skapades på 1960 och 1970-talet av en inkluderande gemenskap som tog emot invandrare som hjälpte till att bygga upp detta som finns idag. Det är deras barn i vuxen ålder som nu förfasar sej över invandringen i form av ökade flyktingkvoter och de som gapar tillsammans med pursvenskar (finns dom?) över hur allt förändras till det sämre. Deras föräldar hade inte alltid lätt att anpassa sej till nytt språk och en ny kultur. De har blivit den generation som nu åter måste försöka göra Sverige till ett inkluderande samhälle tillsammans med gamla och nyare svenskar som hamnat i Sverige sedan dess. Först måste de och alla andra bara komma på varför just deras föräldrar lämnade sina hemländer för det kalla landet i norr. Svenska nationalister är i grunden stolta och man visar sin styrka genom integritet i en kamp mot storföretags översittarfasoner genom att tänka själva och inte svälja all dynga som politiker, tjänstemän och jurister tutar i folk med kraft av sina titlar. En stark nation är en inkluderande och uppfinningsrik nation. Det är ur det lilla som nationen skapas, inte genom mörkläggningar och genom att sopa allt gammalt under mattan.

2 tankar om “Nationen

  1. Utmärkt sammanfattning igen – tack! Exkluderandet har format ett egocentriskt folk, vilka var och en endast tänker på sig själva – och i bästa fall på den egna familjen. Funderar mycket på vad som skulle kunna vända skeppet rejält, och tror att det endast är när den egna kroppen är hotad, som folk återfår sansen och börjar tänka själva. De tomma hyllorna i butikerna beträffande ekologiskt och biodynamiskt är ett gott tecken på uppvaknande ur denna aspekt – den egna kroppen är hotad och då sker en förändring i köpbeteendet. Stefan Jarls ”Underkastelsen” m fl producerades inte förgäves. Den tsunamihöga arbetslösheten som blir följden av den ekonomiska kraschen i höst, ser jag därför som en öppning till ökat medvetande, även om det tar något år innan de första ut i kylan blir utstämplade. Men självklart väntar en ”lösning” genom rensopande av monopolplanen – ut med lite guld och löften om demokratisering, medan det i realiteten handlar om att flytta upp spelet på en högre nivå. Bankirerna äger ju redan staterna, riksbanken, politikerna och domstolarna, så bankirernas banker har gjort sitt i vilket fall som helst. Jag kan inte se annat än att den närmaste händelseutvecklingen innehåller det avgörande spelet om vem som kommer att skörda energin i framtiden – kollektivet eller individerna själva. Fönstret är nu…

  2. JR skriver:

    Förändringar som är varaaktiga kommer från den outsinliga basen av idéer hos folk i allmänhet. Visst kommer den självutnämnda eliten med medhjälpare att få rannsaka en hel del och sitter de stilla och räknar på flyende värde på aktiebrev kan de lika gärna elda upp dem. Man har till exempel allt för länge förlitat sej på en evigt stigande fastighetsmarknad istället för att skapa nya industrier. Alla har ett val fast ibland verkar det som om folk är för förvirrade för att ta riktiga beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s