Kärnkraft & Chemtrails

walter&lao_m

Läste någonstans att själva tillvaron inte är ond, den är likgiltig. Naturen straffar ingen för deras misstag med avsikt, det är den egna dumheten som gör det.

Misstagen i den moderna världen är många. Om man bryter mot lagen om gravitation genom att ta en genväg till botten av en ravin istället för den vanliga stigen lär man snabbt bli varse om sitt misstag.

Det är också vad fissionsenergin är för människan och planeten, att bryta upp uran och anrika det för användning i kärnkraftsindustrin är ett brott mot naturens lagar. Många metaller skadar inte organismen även om de förädlas som järn, koppar, guld och silver. Uran är en av de sönderfallsprodukter sedan hundratals miljoner år som ingår i kretsloppet och tar man upp den från sin naturliga miljö bryter man detta kretslopp. Uran är ett av de ämnen som bygger upp jordmånen på ytan genom en gradvis och försiktig bestrålning nerifrån.

Tar man upp den för att använda den (och dess kusiner plutonium, thorium, strontium och barium) som en temperaturhöjande produkt begår man flera misstag, inte bara för att den också används i vapenindustrin för att direkt skada människan.

Bestrålningen och värmestrålningen från dessa metaller flyttas upp till jordens yta.

Enligt Walter Russell hade planeten redan 1957 feber på cirka 1 grad. Detta har idag flerfaldigats. Det som kallas den globala uppvärmningen eller obalansen idag har då faktiskt en bakgrund i mänsklig aktivitet. Men det är miltals från några koldioxidutsläpp. Hela den planetära metabolismen håller på att göra uppror, något som samma industri som skapat kärnkraften nu försöker bota med klimatkontroll i atmosfären. Måste vara samma politiker, finansiärer och forskare som värmer upp sitt kaffevatten med en hårtork.

Samtidigt pågår det ett jättebedrägeri med bränslet i kärnkraftsindustrin sedan flera decennier. Walter och Lao Russell lurades in i skrämselpropaganda angående kärnkraftsavfall. Hela apparaten är en bluff, det behövs en fungerande avfallshantering men ingen direkt slutförvaring för miljarder. Bränslet kan användas om och om igen då man bara tar ut några få procent vid varje laddning av stavar till reaktorer och metoderna förbättras kontinuerligt. Man kan heller inte förstöra det om man nu inte vill använda massor av energi från andra energikällor. Bedrägeriet har bedrivits i statlig regi i kompanjonskap med industrin och banker. Först drar man ut arbetsförmåga och skatter från slavarna via fossila bränslen och subventionerad vindkraft för att sedan låta dem betala för en ny sväng kärnkraft i detta globala svindel. Men något ska väl folk syssla med.

Små tips från Walter och Lao Russell, boken Abundant Hope, Atomic Suicide (1957).

Kolla gärna länkarna i anslutning till denna video

https://www.youtube.com/watch?v=vEuYmgXDD3k

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s