Tomma tunnor skramla mest

tunnor
Infiltratörssystemet och planterade bevis kommer att rasera det svenska domstolsväsendets trovärdighet. Om nu den nyligen tills vidare frigivne AN i den så ”jättelika kokainrättegången” inte är 2009 års kontaktidentitet Paul Pott så vem är då 2010 års Paul Pott? AN satt ju frihetsberövad i Sverige. Med positioner som haltar med 300 km ute på havet var väl inte 2009 års försök till leverans heller någon hit. En affär av denna dignitet förutsätter också nog att man till exempel byter identiteter för kommunikation från ett år till ett annat. Att en organisation året efter det påstådda och misslyckade försöksbrottet använder samma identitet en gång till är väl knappast sannolikt. Detta var ju frågan om en ny leverantör och alltså en ny organisation. Hur kunde 9 kg av 2010 års leverans hamna i Mauritz båt Gloria i Göteborg året före? Dessa 9 kg som nu ligger som grund för åtalet?
Det finns inga samband 2010 till påstådde huvudmannen Falk och någon leverans av kokain från okänd avsändare som skulle transporteras till okänd mottagare med hjälp av Mauritz A ombord på Solero. Alltså samma typ av operation som 2009 där allt tyder på en brottsprovokation. 2010 hade man i alla fall fått koll på positionerna för ett överlämnande på Karibiska havet som är 9 gånger så stort som Östersjön. Om nu även 2010 års transport visar sej vara en brottsprovokation för att via Mauritz A och en lokal infiltratör sätta dit huvudmannen Falk, var står åtalet då? Det borde ju rimligen leda till att åtalen läggs ned, allt är ju då en skenrättegång iscensatt av rikskrim och åklagarna. Bevisföringens utveckling efter tingsrättshaveriet har hittills bestått av åklagarna blivit en kvintett som nu tydligen ska framföra en unison vals inför hovrätten. Mycket Göbbels och lite verkstad. Dom hoppas väl att om man upprepar något ofta och av många i myndighetsställning så blir det till slut sant.
Mera rättsprocesser väntar då. Pappersexcercis med utredningar och advokater. Alternativet är ju att de åtalade döms på befintliga indicier och utan bevis och då tar kriminalvården över. En plats på en högsäkerhetsanstalt går väl på ett antal tusenlappar per dygn. Skattebetalare får en nota oavsett.
Infiltrationssystemet skadar rättsystemets legitimitet, klantiga sådana är katastrofala. Gränsen mellan vad som är kriminellt eller inte suddas ut och det gynnar brottslighet. Systemet skapar oändliga utredningar som fungerar som en arbetsmarknadspolitisk åtgärd för annars sysslolösa pappersvändare. Sedan kan de stå och hålla tal och dela ut medaljer till varandra. Utöver detta har åklagaren bara rätt att driva ett mål om denne tror att det finns en chans till fällande dom. Åklagaren Bergstrand & Co borde lära sej att veta hut eftersom material som inte också delges den åtalade inte får användas i ett åtal enligt svensk lag. Nu när Kling&Klang trampat in på den internationella brottsarenan med buller och bång så lär detta inte passera obemärkt.
Var någonstans i beskrivningen av det moderna samhällets utveckling och ökande välstånd står det att det finns ett samband till ökande kriminalitet? Verkligheten visar ju på motsatsen. Sedan kan byråkrater samla på statistik om fortkörning och olagligt urinerande på allmän plats tills de storknar. Den ”ökande kriminaliteten” beror mest på att man kapar marginaler och toleranser genom att propagera för och införa ett fascistiskt tankemönster.
Jurister i statsförvaltningen drar sitt strå till stacken genom att godkänna lagar som skapar brott av helt normala företeelser i samhället, nämligen att folk tycker olika. Då kallar man det för ett hatbrott fast hat drabbar ju egentligen bara den som hatar. Fysiska attacker på en person omfattas ju redan av brottsbalken, och en överbeskyddande stat innebär per automatik i förlängningen fascism.
En rättegång som den pågående om påstådd svensk kokainsmuggling som skett på andra sidan jorden bevakas inte nämnvärt av svensk press utom då någon myndighet så påbjuder. Kritiken mot infiltratörssystemet lyser med sin frånvaro, med få undantag. http://www.dagensjuridik.se/2013/06/nils-eric-schultz-en-polischef-fran-vitryssland-var-den-ende-som-sympatiserade-med-sverige
Den svenska journalistkåren verkar nöja sej med att stå på alla fyra och idissla på den dynga som myndiheterna pumpar in och som anses vara politiskt korrekt. Det enda jättelika i kokainmålet är det samlade utredningsmaterialet som tydligen utgår från den naiva hypotesen att svenska myndigheter nu har ett världsomfattande arbetsområde. All heder åt de journalister som bevakar ärendet oberoende av vad respektive myndighet tycker. http://www.magasinetparagraf.se/rattssakerhet/knarkbaronens-organisation http://www.magasinetparagraf.se/bilden/dags-att-satta-ner-foten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s