Zionazism

big-brother_1_
Dagens realpolitik med NWO som förespråkas i vissa kretsar bland ordensbröder och så kallade ekonomiska potentater är inget annat än en mutation av Hitlers och hans hantlangares dröm om det tusenåriga tredje riket. Dagens internationella kabal är även den styrd av en bankirmaffia utan egentlig kontroll över sina tillgångar som oavsett härkomst offrar sina ekonomiskt sämre lottade medmänniskor. Dessa halvapor använder enbart sin vänstra hjärnhalva som inte kan konstruera något nyskapande utan ägnar sej åt det materiella i tillvaron. Ingen nämnd, ingen glömd.
Hela basen för andra världskrigets utrotning skapades av jurister i Sovjetunionen, Tyskland och övriga Europa som genomdrev den ena drakoniska lagen efter den andra. På detta sätt kunde alla inblandade hela tiden hitta legitimitet inför sina vidrigheter. Samma sker idag.
Nazister i 1930-talets Tyskland var gangsters i uniform, där har inget förändrats i dagens Europa med alla kontrollorgan. Det är bara metoderna som förfinats och breddats, numera är brottsligheten mest ekonomisk, styrd av multinationella bolag och implementerad av lobbyister. Intressant är att se hur dessa bolag alltmer ingår i de politiska systemen och därmed börjar jaga sin egen svans i jakten mot den ultimata börsvinsten. Man privatiserar i vanlig ordning vinster till skatteparadis och socialiserar förlusterna, då helst till något utomstående land. När toppen är nådd börjar givetvis sönderfallet. Detta sker idag i Grekland och på grekiska Cypern som man kan titta på i realtid på internet. EUs yttre gräns kompletteras idag av kontroller av medborgare i alla länder på såväl lokaltrafiknivå som vid de gamla nationsgränserna. Allt efter känt sovjetiskt manér. För att upprätthålla den massiva polisstaten skickar man sina respektive nationella insatsstyrkor till demonstrationer för att kasta sten i träningssyfte. Detta ger en giltig anledning för kravallutrustad polis att slå ner på demonstranter med våld. Säkerhetstjänsternas inblandning i scenarion runt Europa är väl dokumenterad och är samtidigt högst inofficiell. Attentat som i Madrid 2004, London 2005, Bryssel 2009, Stockholm 2010 och Utöya 2011 var inga attentat av enskilda terrorister utan planerade politiska aktioner för ett upprättande av den europeiska polisstaten. I sin iver att kontrollera befolkningen har stater alltid använt sej av ombud som via terrorangrepp skapat behovet av en stark polismakt.
I en svensk del av detta scenario finns trollministern Beatrice Ask som målvakt för en konstruerad juridisk dynga. Infiltratörsavtalet som Ask skrev på 2008 under ivrigt applåderande av den organiserade brottsligheten inom svensk polis gav en del parasiter möjligheter att begå brott i lagens namn. Självfallet sjönk antalet uppklarade brott ytterligare, man vill ju av solidaritet inte utreda eventuella kolleger. Inte heller av utredningstekniska skäl när andra kolleger kan göra sej en extra hacka genom att lägga lite knark ute på stan i ”infiltrationssyfte”.
Allt är noga organiserat i bakgrunden med Carl Bildt som sedan ett par decennier genom sina kontakter jobbar i penningmaffian. Vid de tillfällen då samme Bildt påträffas med byxorna vid anklarna övergår hans sluga försök till manipulationer till en total arrogans. Basen i den allomfattande politiken är pyramidspelet Ett Expanderande EU med krig och vapenhandel i NATOs regi. Reinfeldt med titeln statsminister sitter som ett megafon i den svenska provinsiella skuggregeringen. Själva styret har övertagits av byråkrater i Bryssel som styr tjänstemannamaffian i provinserna.
Den gamla uppdelningen mellan höger och vänster upphörde med murens fall redan i slutet av 1980-talet, något som den hjärntvättade befolkningen inte beaktat i nämnvärd utsträckning. En socialdemokratisk politik har bytts ut mot en allianspolitik med nya aktörer men med exakt samma inriktning i god demokraturanda. Kanske har befolkningens relativa intellektuella genomsnitt sjunkit idag. Alternativet är att det massiva informationstrycket gör att folk inte ser de enskilda fällorna som de ideligen ramlar i. Majoriteten i Europa kan överhuvudtaget inte sätta in sej själva i något större sammanhang utan hänger sej åt navelskådande med nationalistiskt tänkande. Folk får då den ledning de förtjänar.
För att bryta det toppstyrda penningmonopolet gå in på https://bitcoinfoundation.org/
Det finns nu också möjligheter till mental förändring. http://hyperdialog.blogspot.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s