No. 2

mwavetruck
Svensk exportindustri har numera intimt lierat sej med regimer i dokumenterade skurkstater. Kanske har det alltid varit så eftersom pengar inte luktar, det är bara efterstanken av lik som märks. Hitintills har man kunnat sopa allt under mattan eftersom svensk press till mera än 90% är statskontrollerad, och rester av eventuell kritik hälls ner i självcensurens latrin. Nu har det börja dyka upp saker ur garderoben såsom lik av KSI-anställda efter påstådda självmord och leveranser av vapenfabriker. Arten av vapen är dock inte specificerad så även detta är skäl för en omfattande desinformationskampanj. Man spekulerar om det gäller kärnvapenteknologi, kemiska vapen eller tortyrutrustning. Eftersom den senaste affären gäller Saudiarabien så kan inget av detta vara korrekt eftersom saudierna med all säkerhet har både billigare och bättre leverantörer av sådant från de andra erkända diktaturerna. Vad är då det som Saudierna behöver och svenskar kan leverera? Det borde ju rimligtvis vara något de inte kan köpa på annat håll, antingen av politiska orsaker eller i avsaknad av teknik.

Mikrovågsvapen är något Saudierna av politiska orsaker inte direkt kan handla i Israel. Samtidigt håller israelerna med Netanyahu på med sitt projekt för 2000-talet, ett Stor-Israel enligt en plan som fanns 1982. Den har man också följt sedan dess med rätt stor noggrannhet. The Zionist Plan
Följderna av denna politik kommer förr eller senare att bli omfattande för de omkringliggande länderna och palestinaproblemet i Gaza och Västbanken blir ett scoutläger i jämförelse med detta. Flyktingströmmar kan hejdas med mikrovågsvapen, en icke-dödlig men oavsett detta en drastisk metod för att förfölja folk i nöd. Detta speciellt eftersom till exempel den Saudiska ledningen aktivt medverkar till bildandet av Storisrael genom sitt understöd till Muslimska Brödraskapet. Med tanke på hur det ser ut efter det första steget i denna plan i dagens Irak så är det det lätt att hålla sej för skratt gällande storhetsvansinne. En svensk inblandning i detta projekt torde få vissa regeringsmedlemmar att städa upp på sina bord och packa allt i en kartong för vidare befordran till tippen. Ett Israeliskt försök till nykolonisation av mellanöstern lär gå till den moderna historien som ett gigantiskt pannkaksprojekt. Den arabiska grenen av semiter har inte ärvt förmågan att vända andra kinden till såsom gnostikerna för ett par tusen år sedan. Nog för att folk verkar ha det svårt att komma överens i denna del av världen, men varför ska de förment intelligentaste bidra till en politik som inte ens lyckades på 1940-talet i Europa. Man kan ju nästan kopiera historieböckerna och se hur det kommer att gå. Även en månskensbonde vet att det är bättre att med jämna mellanrum avlägsna skiten istället för att bygga ut avträdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s