Schackspel

shcack
Adolf Hitler var egentligen inte ledare 1945 för Tredje Riket som skulle bli det enade Europa, utan det stora kriget var bankirfamiljers helt privata schackspel. Han var en springare i fältet och i pjäserna höll familjer som Rotschilds, Warburg och Rockefeller. Från att ha varit en tysk nationalist som ville ha rättvisa efter avtalen i Versailles 1919 blev han och Josef Stalin syndabockar för den zionistiska bankirkartellens manipulationer. Ett antal judar, zigenare och kulaker med andra fick ställa upp som offerbönder. Man hade skapat mardrömmen i Sovjet och senare i lägren Tyskland genom instiftandet av lagar som till att börja med upplevdes som helt relevanta. Jämför idag med vad som sker i Sverige.
Regeringen i Sverige är idag målvakter för samma process och försöker med alla medel att undkomma. Den politiskt valda ickejuristen Beatrice Ask fick 2008 skriva på en lag om utökad infiltration av kriminella genom att poliser får bryta mot lagen. Detta under en massiv progandadrive och desinformationskampanj om den ökande organiserade brottsligheten. Alla lagar om utökad avlyssning som ofta har outsourcats till kriminella grupperingar i utlandet är tillåtet. Nu vill man ta fram ett system med kronvittnen, ytterligare ett sätt att fria kriminella medarbetare. Hela det polisiära systemet i Sverige blir därmed en kriminell organisation enligt FN-lagarna om mänskliga rättigheter som har humanism som grund. Systemet skyddar nu bara staten och dess kriminella grupperingar och inte de enskilda medborgarna.
Chefen för RPS (rikspolisen) sitter som en panelhöna och samlar statistik om trafiköverträdelser. Utbildningsminister Björklund förordar betyg från lågstadiet i den hjärntvätt som kallas för det svenska skolsystemet där inte mycket förändrats sedan Alva Myrdals teorier på 1940-talet. Då skulle barn skolas in i det ”Nya Europa”.
Handelsminister Ewa Björling vidhåller att investeringen i vapentillverkning i det erkänt diktatoriska wahhabitiska Saubiarabien är ett både lagligt och etiskt godtagbart projekt. Saudierna styr mycket av de av bankirer sanktionerade destabiliseringsprojekten i mellanöstern. Målet är ett zionistiskt stor-Israel med ett tillräckligt ”lebensraum”.
Utrikesminister Carl Bildt jobbar hårt med att sprida och framhålla världspolisen NATO som det enda alternativet till en fred i världen trots att det är samma organisation som ligger bakom de senaste krigen. Man ska med moderna medel tydligen skjuta och utplåna folk tills motståndet mot denna organisation upphör. Effektivt i teorin men tyvärr väldigt långsökt. Kallas även för utopi.
Man har också fått socialministern Göran Hägglund som den nuvarande lägeransvarige i landet att kriminalisera så många som möjligt via de tillgängliga databaserna. Det må gälla notering hos kronofogde, enskilt narkotikabruk, hemundervisning av barn eller papperslöshet. Allt är numera möjligt. Finansminister Borg insisterar samtidigt att banker hålls skadeslösa i denna soppa. Statsminister Reinfeldt håller sej till de tillgängliga flosklerna,till och med fd statsminister Göran Persson fattade 2006 vart det bär hän. Mannen kan sin nutidshistoria och känner sej tryggare i gödselstacken i Sörmland än i Rosenbad.
Människor med ett sinne för proportioner och möjlighet att jämföra kan idag se att det som skedde på 1930-talet håller på att hända i Europa nu. Sverige är ett Europa i miniatyr. De nya emigranterna tillika dagens invandrare är dagens offerbönder. Den som får skulden blir de som realiserar politiken. Verkställandet av denna politik sker via till exempel Bilderberggruppen och zionistinfluerade tankesmedjor. Schackspelets drottning feminismen får man se upp med, det är inte för inte som kungen enbart får förflytta sej en ruta i taget. Enbart en historielös zombie skulle hugga tag i tömmarna just nu på den skenande ekonomiska gamla märren Svea. Och eftersom ingen stark man eller springare lär dyka upp så får folk börja tänka själva med sikte på bromsen. Annars är det risk för att svenskheten får skulden för utplånandet av offerbönderna. Detta är hela havet stormar i realtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s