Framtid

1045_Gregor_VI
Hela västpolitiken går tillbaka till romarriket och dess geografiska storhet som man försöker återupprätta. Uttrycket att religion är roten till allt ont har mycket fog i sej och detta har ju inget med en tro att göra. Detta gäller framförallt kristenheten och den katolska kyrkan idag där det antika romarriket har muterat till sin nuvarande form.
Påvetiteln på latin är densamma som de romerska kejsarnas titel Pontifex Maximus. Denna titel övertogs av påvarna år 366, och redan efter några decennier började denna nya symbios med erövringståg i den kristna religionens namn fram till romarrikets sönderfall. Sedan dess har man undertryckt utveckling, förföljt vetenskapsmän, och dödat meningsmotståndare utan pardon. Denna kyrka har spridit ut sej till alla kontinter och är störst i världen idag till antalet anhängare. Sedan 1700-talet har man också lierat sej med bankirer genom politiskt frimureri och genom att finansiera krig på alla kontinenter. Kyrkans moraliska sönderfall går hand i hand med dess ökande rikedomar. Förföljelse av oskyldiga individer, oavsett om de opponerat sej mot kyrkans makt eller genom att de bara är utan skydd är vida utbredd. Antalet ekonomiskt relaterade mord, pedofili och mutade politiker inom kyrkans sfär har bara ökat de senaste decennierna. De två senaste påvarna har intima relationer med nazistiska ideologier. Katolska kyrkans egen bank JP Morgan har varit inblandad i ett antal skandaler det senaste årtiondet. Genom ett korsvis ägande har man via Goldman Sachs tagit kontrollen över till exempel europas energimarknad. Banden till det militärindustriella komplexet är starka, mycket av detta arbete sköts av det som kallas för Bilderberggruppen. Europeiska Uninonens roll i detta är att centralisera beslut utan att man blandar in folkvalda politiker från provinserna. Med hjälp av sådana beslut kan man alltså engagera militärt, ekononomiskt och politiskt bistånd från medlemsländerna via lagar som de själva skrivit under. Man försöker nu inrätta en världsregering med ekonomiskt centrum i City of London, ett juridiskt-religiöst i Jerusalem och ett militärt i Washington DC. Denna världsordning kommer dock bara att ha kontroll över cirka 30% av världsekonomin, och denna andel minskar också kontinuerligt. Luften går ur ballongen eftersom man inte har råd med ett storkrig som ytterligare skulle minska den fiktiva makten. Folk nås ju av konkurrerande information. En ”världsregering” av denna typ har en typiskt marxistisk grund, fast denna nya inverterade modell kommer att styras av byråkrater i multinationella företag som via banker äger produktionsapparaten. Ett feodalt styrelsesätt.
http://www.mysterybabylonthegreat.net/
Svenska politiker har varit delaktiga i detta taskspeleri genom att hålla Sverige som ett experimentland där man genomfört ett aldrig tidigare skådat kontrollsystem. De har samtidigt tillåtit att en ekonomisk bubbla av oanade mått utvecklats i landet där banksektorn är fyra gånger större än BNP. Det finns alltså inget underlag för belåningen om inte en helt ny kunskapsbaserad industrisektor utvecklas som kan täcka upp för detta. En sådan sektor kommer heller inte att växa upp ur några politiska floskler med ökad styrning och höjda skatter utan med hjälp av entreprenörer som fritt kan utveckla sina produkter. Alternativet blir antagligen stängda gränser och en ny järnridå för att stoppa flykt från en union med krympande ekonomi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s