Nostradamus gula fara

€€
Häromdagen blev ett par kineser stoppade med 1,8 miljoner euro instoppade i sätena på sin bil på väg från Paris till Wien. Själva var de bosatta i Portugal. Kineser har opponerat sej mot centralstyre sedan årtusenden. Där har det också alltid funnits entreprenörer som ligger steget före.
Under 1990-talet har de kinesiska kolonierna i Europa ökat exponentiellt. Ett franchisesystem med restauranger har vuxit upp helt utan kontroll, främst i det före detta östeuropa med länder som Ungern, Slovakien och Tjeckien. Spelkonsortier har spridit ut sej med allt vad det innebär. Arbetskraft forslas runt som boskap. Om man nu ska ta betalt av europeiska bankkunder för de pyramidspel som banker har skapat med slappa lagar så borde samma myndigheter börja leverera det européerna betalar för. Som det är nu avlyssnar, registrerar och kontrollerar man i stort sett enbart de egna medborgarna.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/9719119/Two-Chinese-men-arrested-in-France-with-1.8-million-euros-in-cash.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s